torsdag 14 maj 2009

VÄLKOMNA TILL VALPTRÄFFEN... TERVETULOA PENTUTAPAAMISELLE!

ÄNTLIGEN så får vi träffa alla (nästan).

Igår var det den sista rabiesvaccinationen till dom alla. Nu är det bara att vänta innan man kan blodtesta.... sen är det bara att "tuta och köra" europa runt!

Det känns riktigt bra med alla valparna, dom är livliga och har härlig temperament samt färger. Än så länge så växer dom jämt och nästan alla har bytt pälsen. Carras är på gång. Igår var det ju väldigt stressig dag och dessutom så hade Carras hittat på massa hyss under tiden som jag inte håll koll på han... han trodde visst att det gick att komma till Kina genom att gräva ett hål i marken. Det regnade och det blev väldigt lerigt. Han såg ut som en LERBOLL och det var inte skoj att stoppa han i bilen och åka hem. Men så blev det och där väntade Fia med shampo på honom... det värsta är ju att HAN GILLAR ATT DUSCHA!

På kvällen så kom det vet. Tore Olsson till klubben och fick vaccinera 9 hundar där. Det var otroligt mycket folk och hundar där för att dom hade två kurser och en valpträff där! Tur med väder hade dom också.

Nu ikväll så ska jag hämta figuranten hit och sen ska vi ha roligt hela helgen. Hoppas att Omar kan också komma med sin husse och matte. Pernilla kommer att visa massage och strechning. Jag hoppas att vi ska få en härlig helg tillsammans.

VI SES IMORGON KL 8.00!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!