onsdag 24 juni 2009

HÄNDER VÄL INTE SÅ MYCKET... EI TAPAHDU OIKEASTAAN MITÄÄN ERIKOISTA!



ANN-CATHRINE (Bubblis) med ERANTHIS COBRA


Vi har varit lite på latsidan pga värmen + 28 grader i skuggan med natt temperatur på + 19.3. Jag tycker inte att det ge så mycket att träna med valparna med den värmen. Men trots allt så har vi spårat och kört lite lydnad men det mesta är väl badet och kondition som gäller.

Dom har inte bytt alla tänderna än utan på vissa så är det ( duppletter) fortfarande. Annars så vill dom sätta dom äldre hundarna på plats och ibland tycker jag synd om "plastpappan" när både Carras och Ciara hänger på honom. Han försöker skaka av dom men dom har fast tag på hans hals och hälarna. Då får jag gå i mellan och avbryta för att han är alldeles för snäll.

Utav valparna så ser jag rätt så ofta Cera, Cero och Curious och dom växer bra samt att dom är lättlärda. Jätte roligt att höra sånt!

---------------

Me olemme ollet vähän lapamadon puolella täällä koska meillä on mahdottoman kuumaa täällä +28 astetta varjossa päivälla ja + 19.3 astetta yöllä eli olemme oikeastaan uimassa joka päivä.
Kuitenkin olemme tehneet vähän jälkityötä sekä tottista mutta muuten on ainoastaan kondista.

Kaikki eivät ole vielä vaihtaneet hampaita ja niillä on duppletteja suussa. Pennuilla alkaa olla ison miehen otteita noihin aikuiskoirien kohtaan. Jari jota me sanotaan "plastiikkapapaksi" saa tosiaankin tunte pentujen puruhaluja. Kaksi pentua riippuu niskassa kiinni ja myös jaloissa ja siinä on pakko mennä väliin koska se nuori koira on niin kiltti ja ei sano mitään vaan juoksee pennut riippumassa turkissa.

Pennuista näen aika usein Ceran, Ceron ja Curiouksen ja ne kasvavat hyvin ja ovat helppo oppimisia pentuja. Kiva!

Nyt lähden uimaan taas eli pitäkää hauskaa

------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!