söndag 1 augusti 2010

Carras och Cobra på besök med Marina och Kenneth! Zekes samt Rydell och Quick gillade hundarna!




Äntligen har vi fått träffa pojkarna "bys"! Dom kände igen oss och det kändes faktist riktigt bra. Pappa Omar och mamma Nira var också med likaså som pojkarna bröderna Cairo och Cero. En riktig familjefest.

Att träna så många dagar ger ju resultat...och det märktes! Cairo öppnades och sen dess har han varit alldeles underbar hund. Skyddsarbetet med Cero och Cairo går framåt likadant som lydnaden. Kenneth är ju så otroligt duktig figurant och snart är det ju dags igen.

Bubblis är överlycklig på sina pojkar...Cairo och Qwerro (vad trodde ni då?). Nu i helgen så var det många söta killar framme och ville "klappa" Cairo och samtidigt få en pratstund med Bubblis, likaså som med Chrille, fast där var det kvinlig folk framme istället. Att kända personer kan vara så farcinerade över hundarna, känns faktist konstigt!

Cairo, Qwerro, Nira, Zirro och Ratta har haft fullt upp på helgen...att äta kilovis hamburgare, serverat direkt till dom. Då kan man ju inget annat än blir social, men allting tar ju slut och då talade dom om att "festen" att vara översocial var också slut, hahaaaaaaaaaaaa! Mycket folk som ville klappa dom och som leksaker (pinnar) fick Cairo från Zekes killarnas trumpinnarna. Vad dom lekte med hundarna och Cairo tyckte jätte mycket om dom. Dom hoppade upp i scen och grejade samt Qwerro fick bada i vin...vad han stank...usch!

Nu sitter jag i Ale igen några dagar och passar hundarna här och sedan åker jag hem. Det finns så mycket som väntar där hemma.

Ha det så gott alla nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!