måndag 28 september 2009

VALPARNAS SKYDDSHELG MED KENNETH...vilken helg..vad stolta vi är nu!

CIARA I FULL BETT...


NEJ. DEN MIN.... CIARA I FULL FART...

CURIOUS (ROCKO) I FULL FART...

CAIRO I FULL FART....




CERO I FULL FART...







VILKEN UNDERBAR HELG VI HAR HAFT MED KENNETH!

Det finns inte många som vill köra 153 mil, åka båt 10 timmar och FIGURERA TILL 15 hundar på det...men det gör Kenneth! ...och kolla på resultatet då...
DU ÄR HELT OTROLIG PERSON!










Visst är vi stolta över Nira och hennes valparna. Just nu är det några på spökåldern men vad gör det när dom trots allt gör sånna otroliga framsteg. Det syntes så väl hos alla hur dom växte och växte under helgens gång och Cairo var riktigt grym i sitt arbete. Han hade redan gått förbi sin spökperiod så där var det full fart från dag ett till dag två och dessutom hela lördagkväll här hemma. Man hade kunnat tro att han inte hade gjort nåt på hela dagen så upp i varv var han.

På denna helgen så deltog det fyra valpar från Nira och Omar. Bubblis fick köra Cero och Cairo, Fia fick ta Rocko (Curious) för att ägaren var sjuk, Camilla fick köra sin tik Ciara. Alla dessa gjorde stora framsteg och alla dessa förare var överlyckliga efter helgen. Jätte härligt att få rätt hjälp från början.

Alla dessa "damerna" fick en liten kram och dans med Kenneth mitt i arbetet med sina hundar och det väckte roliga reaktioner hos dom....hihii! ...!

NU VÄNTAR VI PÅ NÄSTA GÅNG IGEN OCH MOTIONERAR UPP OSS SJÄLVA OCH HUNDARNA SAMT SKA KÖRAS MYCKET LYDNAD OCH SPÅR UNDER TIDEN!

TACK SNÄLLA KENNETH SOM VILL TA HAND OM OSS! DU ÄR GULD VÄRD!
...bilder kommer imorgon, jag har lite problem med datan idag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!