tisdag 27 januari 2009

Presentation om Omar Vom Haus Valkenplatz

SG. Korad i körklass 2 ipo3 Omar vom haus Valkenplatz N.H.S.B 2443150 Hollänsk stamboom nr , Svenskreg: S41130/2006.Född 8 mars 2003.

Fader: Ahron Von Granite Rose

Moder: Xhantippe Van Blommerschot.

I kulle finns 4 hanar : Orthan, Onix,Omar,Ory och 4 tikar:Oschy,Onyx Ortha, Ornella

Hanarna är varggrå och tikarna svarta.

Samtliga fria i HD och Ad.

Samtliga tävlade i ipo. Det är ett högt ”kullvärde”.

Orthan och Onix har varit med på schäfer wm- 2007/2008.

Onix är hollänsk ipo-mästare 2008.

Omar har HD: A. ED: fria. Har ett Sehr Gut på utställning.

Omar har tävlat i ipo3 som bäst i A: 99 B:80 C:93

Omar är lugn och fast i nerverna,har en stor dådkraft,ett livligt temperament,stor kamplust,är måttligt hård,har måttlig skärpa och försvarslust och är godmodig,tillgänglig och öppen.

Han har ett positivt dominant väsen men är ”snäll” och förig.

Han besitter en stark spårdrift och bytesdrift.

Han väger 34 kg och är 63 cm hög. Han har en kraftig benstomme och en kort bra rygg. Han har en mörkt varggrått pigment och ett normalt hårlag.

Omar har efter cirka 80 röntgade valpar efter 9 olika tikar lämnat 95 % HD-fritt och 90 % AD-fritt varför han bevisligen inte nedärver hd-ad-fel.Han har lämnat mentalt stabila och driftsstarka valpar i de olika kombinationerna.

Det finns valpar efter honom i Danmark/norge/Finland och Holland. Ur några av de första kullarna finns flera polishundar och många lovande sporthundar.

Det verkar som hans gener nedärvs start eftersom de flesta valparna efter honom har hans färger,benstomme och kroppsform och har starka drifter och liknande mentalitet.



Detta är faktainfo och deras värderingar om Omar. Ev Valpköpare kan även gå in på ex Google och söka på Omar och få fram en mängd info samt kolla bakåt på GSD peedigree -länken som finns på vår hemsida samt kolla bilderna på honom där samt ringa oss för info !!


(Skrivet av: Lasse & Lena)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!