lördag 12 september 2009

GRATTIS CAIRO PÅ UTSTÄLLNINGSRESULTATET IGÅR (4).... ONNEA CAIRO NÄYTTELYTULOKSELLE EILEN (4)!

Cairo gjorde utställnings debut igår här i närheten. Schäferhundklubben Axvalla hade ordnat det och domare där var Mats Höglund.

Visst hade vi inte väntat att han skulle vinna sin klass men han är grå och en goding för oss så vi ville ha en bedömning på honom av en schäfer domare. Och det fick vi, jätte bra kritik. Tack till Christian som visade honom för oss.

"Plastpappan" Jari däremot vann sin klass och kan tituela sig som UNGHUNDSEGRARE! Tack Christian även där som visade honom och Grattis till Sabina och Peter med Dhivas resultat.

HÄRLIG OCH ANNORLUNDA LÖRDAG FÖR DESSA HUNDAR!

Dagen innan hade vi varit i Göteborg med Jari och Cero. Där hade vi sällskap av en finsk polis som vi släpade runt hela Göteborg. Hade faktisk riktigt kul!

--------------

Eilen oli Cairo mukana saksanpamenkoira näyttelyssä ja tuli nelosekse siellä ja sai hyvän kritiikin. Ihana asia että voi näyttää myös näitä harmaita koiria.

"Plastpappa" Jari, joka on Qwerron jälkeläinen voitti luokkansa ja voi tituloida itseänsä LUOKANVOITTAJAKSI! Hyvä kritiikki tuli myös hänelle. Hänen sisko Dhiva oli myös mukana ja tuli neloseksi. Sitä oli ampiainen purrut ja tuomari rankaisi vähän.

Kiva ja erilainen päivä näille koirille.

Edellisenä päivänä me olimme Göteborgissa ja kävelytettiin suomalaista poliisia ympäri kaupunkia. Oli tosi kiva mies ja kohtelias. Taitaa kaikki suomen poliisit olla yhtä kivoja...!
Kiitos kivasta seurasta. Oli tosi kiva päivä. Heti kun kotiin tulin niin tuli käsky lähtee Niran kanssa töihin eli tänään on vähän paikat kipeenä, kun olen sotilaspoikia kävelyttänyt kamalassa vetisessä metsässä kahdeksan tuntia...! Mutta Nira oli kiitollinen!

OIKEIN IHANA SUNNUNTAI TEILLE KAIKILLE!

--------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!