torsdag 29 oktober 2009

JAG NJUTER AV ATT SER FRAMGÅNGARNA.... NAUTIN KUN NÄET ETEENPÄIN MENOT!

Det är bara så härligt att få ser valparnas framgångarna.

Cairo har inte fått träna så jätte mycket denna veckan för att hans matte Ann-Cathrine har jobbat hela veckan och inte haft höstlov som vi alla andra. Men igår var dom två på planen och det kom mer och mer folk som tittade på dom samt diskuterare om deras lydnad. Jag kan lova er att det såg rätt så "grymt" ut....så perfekt. Lita av kommentarerna var att ...vilken lydnad...han tränger lite...så ung och så bra...såg ni fria följet plus mycket mycket mer. Och Cairo snurrare nästan slickandes runt hennes bena och jag tror inte att det hade gått att stoppa ett frimärke ens där i mellan. Så tätt inpå var han. Det var riktigt häftigt att se.

Även Fia har jobbat med Rocko denna veckan tillsammans med Ingegerd. Där är också en som går ruskigt fort framåt i lydnaden. Jätte tajta svängar och vilken kontakt. Platsliggning går framåt och ordförståelsen lika så. Sitt..ligg..stå...fot...stanna mm. Häftigt!

Idag kommer även Ciara och Camilla hit. Så nu blir det järnet. Dom två har ju kommit jätte långt med varandra både i lydnaden som i spåret. Det ska blir kul att få ser framgångarna.

Nu är det bara knappt en månad kvar till nästa skyddshelg... Tiden går fort!

Härligt! HA EN RIKTIGT ROLIG HALLOWEEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!