fredag 16 oktober 2009

Nu är det valparnas andra skyddsläger på gång ... Nyt on pentujen toinen suojeluleiri viikonloppuna!

Så var det dags igen med nästa skyddshelg för valparna. Det ska blir roligt att se hur det går denna andra gången. Jag filmade sist alla pass och ska göra detta nu också för att kunna jämföra resultatet.

Cairo har varit på sitt första bevakningsträning och nu väntar anlagsprovet på honom istället för försvarsmakshund utbildning. Få se, hur det kommer att fungera... jag tror att han är rätt hund, men man kan aldrig veta vad andra tycker....! Kamplust och vilja har han ju enormt.

Rocko har gått jätte fint framåt med lydnaden och ska delta med Fia på skyddhelgen som förare för att matte och husse är på resande fot. Men det ska gå bra.

Ciara och Camilla tränar mycket spår och lydnad och där är det inget att säga om heller. Dom går framåt ruskigt fort.

Cairo som sagt är som Nira. Aldrig trött. Jätte nyfiken på allt och jag skrattade rätt så mycket åt honom när han var på Zoo-butiken och på var sin sida av honom fanns det akvarium med massa fiskar som rörde sig hela tiden. Jösses vad han undrare över dom men var så enormt nyfiken så gick han ändå längs in i detta rummet och sedan släppte allt och han gick och nosade på akvarium. Pucko...vad jag skrattade åt honom. En rolig individ att ha...

...............

Nyt odottaa pentuja niiden toinen suojeluharjoitukset ja on tosiaankin kiva nähdä niiden reaktiot tällä kertaa. Viime kerralla filmasin kaikki ja tulen myös filmaamaan nyt myös että pystyy näkemään kehityksen. Täällä on tosi huono keli tänään ja räntä sade päällä kamalalla tuulella mutta ne ovat luvanneet hyvät kelit viikonlopuksi ja toivon tosiaankin että pitäisi paikkansa koska viimeksi ei tullut hyvät ilmat vaikka luvattiin.

Cairo on ollut eka harjoituksissa sotakoirapalvelun koirakoulutuksessa ja se meni tosi hyvin ja nyt odottaa eka testit sihen koulutukseen. Mutta luulen että Cairo on tosi hyvä indiviidi siihen koulutukseen koska hänellä on hyvät vietit ja on tosi utelias eikä ole paikka arkuutta minkäänlaista.

Rocko on mennyt ja paljon eteenpäin tottiksessa ja Fia tulee ohjaamaan häntä viikonloppuna koska isänta ja emänta ovat matkoilla.

Ciara ja Camilla tekevät paljon töitä keskenään ja menevät tori vikkelään eteenpäin sekä jälkitöissä kuin tottiksessa.

Cairo on kyllä tullut äitiinsä, se ei koskaan ole väsynyt. Se tekee töitä vaikka kuinka paljon.
On tosi utelias koira. Nauroin sille eilen kun olin eläinkaupassa kävelemässä sen kanssa ja mentiin katsomaan akvariokaloja. Se oli ihana näky kun se huomasi että molemmilla puolilla liikkui kaloja ja se ei voinut tajuta mitä ne olivat. Mutta poika oli niin utelias että oli pakko mennä ihan sinne perille asti siinä ahtaassa huoneessa missä kalat olivat molemmin puolin ja sitten se alkoi nuuskia niitä. Pöhkö koira, hyvät naurut saatiin siellä. Sitten mentiin häntä pystyssä.... Ihana ja kiva koira!

Oikein hyvää viikonloppua teille ja Tero, lähetä kuva uudestaan Hugosta, en voinut avata sitä!!!!!!!!

Terkkuja kaikille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!