lördag 31 oktober 2009

CIARA PÅ BESÖK MED SIN HUSSE OCH MATTE!

TRÄNINGSKOMPIS...
EN TILL...kolla vad fint!
LITE TILL...
LILLA VALPPISEN GJORDE OCKSÅ GRUPPEN...
FIA OCH ROCKO MED...
KOLLA VAD SNYGGT...
CAMILLA OCH CIARA I FARTEN...vilken fin lydnad...kolla på bakbena....
CIARA MITT I EN RONDERING...KOLLA PÅ FARTEN...
MERA BILDER HITTA NI HÄR....

VAD DUKTIGA CAMILLA OCH CIARA ÄR.

Jag har inte sett Ciara så ofta och jag är rätt så imponerat av Camillas och Ciaras framgångarna. Igår jobbade hon med lydnad och rondering och det bara sitter där som hansken i handen som Camilla brukar säga om sitt förhållande med Ciara. Det ser kanoon ut och det är nog så att Camilla var rätt förare för Ciara...därmed framgångarna med lite problem från Ciaras sida ibland för att allt ska inte gå så lätt genom och självklart. hahaa!

Igår så förde Camilla Ciara genom BH-prov (låtsas testet) med säker hand som var så stabil och lugn. Det var riktigt roligt att ser denna säkerheten hos dom två. Kanoon jobbat och det är också roligt att du kan ge rådgivning till dom som är helt nya...!

Ingegerd kom också med Rocko igår och hon har varit med hela veckan när vi har tränat. Han är också en hund som visar så otroligt fin lydnad och fick testa BH-prov igår. När han väl började jobba så gick det ju kanoon likaså som ronderingen. Det ser riktigt härligt ut med Rockos lydnad och positionen är ganska bra...lite trängning men inte så mycket. Där jobbar man mycket med kontakt övningar och att föra lös hund är ju inga problem heller. Vilken lydnad!

Cairo fick sitta i bilen för att Bubbla jobbade och det är hon som är förare för honom. Men dagen innan körde dom två lydnad och det ser verkligen kanoon ut. Få se om vi hinner köra med honom lite här i helgen.

SÅ LITE GLÄDJE OCH FRAMGÅNGAR HAR VI ALLTID FAST IBLAND ÄR DET ÄVEN MOTGÅNGAR...dom är trots allt valpar.............

HA DET SÅ GOTT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!