lördag 15 maj 2010

VAD STOLT JAG VAR ÖVER CAIRO I REKRYTERING!


Bilder här: http://www.qwerro.se/Nira (klicka på rekrytering)

Mycket folk, trångt, barn som bara dök över hundarna och så mycket hundar överallt, men det brydde sig inte Cairo om. Han var antingen fastkopplat på midjebältet och gick före med svansen högt upp i luften, eller löst, när han fick visa sina freestyle moment.

Det här var nog första gången efter ett årsdagen, som han fick verkligen jobba sig fram bland alla människor som skulle klappa på honom och gav massor med frågor. En liten flicka tyckte att han var ingen hund utan VARG, och mamman till henne kunde inte övertåla henne heller. Då fick han heta vargen Cairo...hmmmm, stackars Bubblis som får köra en varg, hihii! Det var inte lätt för hundarna att gå där. Vissa stunder såg man inte ens hunden. Men vad stolt man kan vara då...att ändå hundarna kan acceptera sådan trängsel utan att dom ska bli arga!!!

Vi hade en riktig rolig dag och kväll med Kompaniet. Det är ju också jätte roligt att ingen från Kompaniet är rädda för hundarna heller utan alla kommer fram och leker med dom samt maten tar ju aldrig slut. Jag känner aldrig nån oro att lämna över kopplet på hundarna till nån av våra killarna. Hundarna är trygga i deras händer och samtidigt kan vi förarna också känna oss trygga.

På kvällen här hemma var det full fart med killarna och hundarna. Vi var nog 15 styvken ett tag och hade en riktig trevlig kväll efter en kanoon dag tillsammans på rekrytering!

TACK ALLA, SAMT TACK BUBBLIS, CHRISTOFFER, JOHAN OCH LINUS FÖR ETT JÄTTE FINT ARBETE MED PLANERINGEN INFÖR REKRYTERINGEN! ...OCH RESULTATET, 18 NYA!!!!!

Nu i veckan ska jag tar hand om Bubblans hundarna för att hon ska på vidare utbildning genom rekrytering på Hvss ihop med Johan och Linus!

Ha en härlig vecka alla!

(min lilla babys är född nu, vad jag längtar)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!