onsdag 19 maj 2010

VILKEN VECKA!

Bubblis och Chrille har varit på olika kurser i denna veckan! Det gör att, jag har haft fullt upp med Arko, Cairo och Qwerro samt Nira som är nu i höglöp...! Det är rätt så spännande att se hur hanarna kan tar sig "fria" från sina "fängelserna"! Det spelar ingen roll, hur man gör, så är dom framme i allafall. Men stackars pojkarna...det blir ingen parning för Er!

Cairo fjäskar rejält med sin mamma och hon är inte sämre heller att ta i mot! Qwerro och Arko har ju sjungit inatt och Arko även natten innan. Han har ju aldrig parat tidigare så han tar ju alla tillfällerna iakt. Däremot Qwerro har det tagit lugnt ändå tills nu. Han har ju 10 kullar efter sig, så han vet när det är dags.

Det har varit rätt så spännande vecka! Men det ska bli skönt att komma hem och sova. För det har jag inte gjort dom två närmaste nätterna.

För övrigt så har det blivit mycket bad och promenader samt grusbacken. Jag har nog aldrig sett någon hund att hoppa rätt in i vatten med full fart och simma så fort som Cairo gör. Det är helt fascinerande. Han är mer vild än tam på stranden.

Det har kommit också en hälsning från Tero och Hugo (Canto) från Finland. Vi kommer att lägga deras gästbokinlägg här på valpbloggen, så kan ni läsa det. Annars hittar ni den på http://eranthis.se

På söndag är det ju träning med IPO-gruppen igen. Nu har ju Nicklas fått också fig.byxor med våra intjänade pengar från Studiefrämjandet. Det lönar sig att vara aktiv via Studiefrämjandet och träna. Vi är ju en jätte stor grupp fortfarande och det är jätte kul med denna härliga harmonin över gruppen. Alla vill bara träna och inget tjafs... KANOON KUL! Dessutom är vi alla försäkrade via Studiefrämjandet om vi är med på listorna. Men alla har ändå sina egna hund-/person- och hemförsäkringar ifall olyckan är framme!

Det är mycket valpfrågningar för närvarande, men hos oss har vi inga valpar just nu. Så vi får hänvisa alla till dom andra Kennlarna som VI LITAR PÅ!

Nu hoppas jag att ni alla ska få en härlig dag... så ses på söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!