söndag 22 november 2009

GRATTIS CAIRO OCH BUBBLIS FÖR GODKÄNT ANLAGSPROV FÖR FM-HUND!

BUBBLIS OCH CAIRO EFTER LYCKAD SKYDDSPASS... dom ser nöjda ut!
MATILDA OCH NERO samt BUBBLIS OCH CAIRO efter godkänt anlagsprov för FM-HUND

CERO I SKYDDSARBETE........
CIARAS FÖRSTA BETT I SKYDDSÄRM...

Visst är dom duktiga...Niras små babysarna. Att alla går framåt är ju verkligen en glädje sak för oss. Cairo i sin mammas fotspår för killarnas glädje på kompaniet och Cero, Ciara, Cairo på skyddsbanan och Rocko på lydnads/spår arbetet.
***
***
Rocko deltag inte den här gången för att matte och husse tyckte att lydnaden ska vara bättre på honom...HELT RIKTIGT TÄNKT INGEGERD, men det fixar du också. Det vet vi.
Det här med lydnaden är ju jätte viktigt för alla. Så nu har vi 3 månader på oss att inrikta oss på spår och lydnad tills Kenneth kommer nästa gång. Att få äran att få jobba tillsammans med denna ipo-gruppen är ju rena FESTEN för livet som ger så mycket glädje. Att vi får hämta figurant ändå ifrån Finland är ju en annan sak som vi alla är JÄTTE STOLTA ÖVER OCH INGEN BEHÖVER ÅNGRA. VILKEN DUKTIG FIGURANT OCH GRUPP. När alla vet vad dom vill, gör det ju allting så mycket lättade för oss alla. Att vi nu åter igen jobbar allsidigt med både skyddsarbetet och tjänstehunds utbildningarna är ju jätte roligt. Det blir mycket variation till träningarna.
***
***
VI ÄR JU SÅ STOLTA ATT CAIRO SOM BARA ÄR 10 MÅNADER VISADE BÅDE GOD LYDNAD, KAMPLUST OCH IVRIGHET UNDER PROVET ÄR JU ETT PLUS. Han tom vältte Eva på planen för att komma åt kamprullen...det såg faktiskt häftigt ut. Han har krafften på kampen och motor så det räcker... han behöver inte att skruvas upp mer! Härligt!
***
***
Att ser Nira/Omar valparna på skyddsbanan är ju rena rama nöjet och likaså lydnaden. Camilla har ju kommit jätte långt med Ciara. Kenneth har varit jätte nöjd med allas resultat över helgen och Ciara har gjort sitt första bett i skyddsärmen med full och lugn bett och satt där så nöjd med ärmen i munnen jätte länge. Nu kommer det att blir paus i skyddsarbetet med våra valparna tills Kenneth kommer hit nästa gång.
***
***
VI MÅSTE BARA FÅ TACKA DIG KENNETH FÖR DITT INTRESSE OCH HJÄLP MED VÅRA HUNDARNA...vad skulle vi har gjort utan ditt hjälp????????????????
***
***
VI VILL TACKA IPO-GRUPPEN FÖR ETT GOTT SAMARBETE OCH FRAMFÖRALLT FÖR DET OTROLIGA JULKLAPPEN SOM ANN-CATHRINE OCH JAG FICK. ...jag fick tårar i ögon!
***
***
Nu ska ni få glädjen att kolla på bolderna och ser HUR ROLIGT VI HAR!
HA DET SÅ GOTT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!