söndag 15 november 2009

GRATTIS QWERRO PÅ LIVSTIDSKORNINGEN I KLASS 1

GRATTIS ÄVEN MATILDA FÖR GODKÄNT BH-PROV!

Kan man vara gladare än vi...? Jag och Peter ÅKTE I LÖRDAGS TIDIGT på morgonen iväg till Enköping med Bubbla och Qwerro. Resan gick kanoon men vad det regnade hela vägen och väl framme där så öste det ner regn. Våran kära figurant Kenneth var fullständigt pissevåt men lika glad som vanligt. DU ÄR BÄST KENNETH!!!!!!!!!!!!!!

Vi i sin tur lämnade Qwerro och Bubbla där för att dom skulle delta på sista testet med Qwerro...avelskorningen på livstid!

Och visst...det gick kanoon! QWERRO BLEV AVELSKORAT PÅ LIVSTID I KLASS 1!
NI ÄR HELT FANTASTISKA!

Till våran glädje så var det en ungdom till ute på äventyr igår ... MATILDA OCH NERO gjorde godkänt BH-prov. JÄTTE GRATTIS TILL ER TVÅ UNGDOMAR SOM KÄMPAR MED ERA HUNDAR!

Vi i sin tur "härjade" på Skara Bk med Ipo-gruppen. 14 förare med sina hundar kom och några extra hundar satt i bilarna också...! alltså hela 17 hundar där i sammanlagt!!! En rottis, en doberman, en malinois och resten schäfrar..........KANOOOOON!

Den här gången så körde vi åter igen ringen, slalom, ronderingar, platsliggning med störning, grupplydnad (häftig med 12 hundar följandes varandra i ren lydnad), tandvisning, BH-prov övningar paralellt med två grupper samtidigt med övriga hundarna liggandes mellan dessa grupperna. DOM ÄR JU BARA SÅ DUKTIGA ALLIHOPA. Jag fick också höra att Trazzla inte skulle ligga kvar men hoppsan...vad matte Kikki fick svälja sina ord... där log hon så lugnt med 5 hundar nästan på henne och runt henne ...tom små valpar var med som störning...och Jari i famnen på henne. Det du, snacka om platsliggning med störning. Där försvan det 6 timmar på en apellplan. EN RIKTIGT KUL DAG MED TVÅ SÅ OTROLIGT GLADA SAMTAL PÅ KÖPET OM ANN-CATHRINE OCH MATILDA. Tack alla!

Efter träningen fick jag åka iväg till Skövde med CAIRO och möta Bubbla och Qwerro på tåget. Lite miljöträning samtidigt men det var äntligen ingen mening. Jag åkte rulltrapporna upp och ner med honom, vi gick över tågspårerna på en tunnel när tåget körde under med full fart, gick ner i svängtrapporna och fram och tillbaka på resecentrum. Men han reagera inte på nåt. Svansen högt upp i luften och framåt precis som han skulle har varit där hela sitt liv. Jätte roligt. Belöningen kom till slut när matte Bubblis och Qwerro kom ut från tåget och jösses vad glad han blev. Sen iväg hem.

CERO och Peter hade en jätte bra lydnadspass på klubben idag och det gjorde mig jätte glad. Så vi har haft en kanoon dag igår!

Ha det så gott nu alla
bilder finns från förra skyddshelgen här
http://www.racy.se/ipo2

-- mapp 5 Rocko
-- mapp 9 Cairo
-- mapp 10 Jari och Rocko
-- mapp 12 Nira
-- mapp 13 Qwerro
-- mapp 18 Ciara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!