onsdag 30 december 2009

GOTT NYTT ÅR 2010... HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010!



Ser på filmen i Abbas ljuva musik...alltså, ljudet på! Laita ääni päälle!

Så är vi framme på årets sista dag! Naturen är helt ljuvlig och man älskar att titta ut genom fönstret. Kallt och vit i backen samt allt är helt vita av frosten. Helt underbart!

Det här året har gett till oss så mycket vänner och livserfarenheter, så det är jätte svårt att kunna få med allt på papper.

Den 16 januari födde Nira valparna och sedan dess så har det varit full rulle hos oss. Helt sagolikt underbara valpar. Två tikar och 8 hanvalpar blev resultatet på hennes andra kull. Alla har jätte stor arbetsvilja och har gett mycket glädje till sina ägare men även "gråa" hår. Matglada som dom är så äter man allt som man kan komma över och allt är ju inte lämpade för deras magarna. Men sådan mor sådan valp, har jag fått höra ofta.

Lilla Canto åkte direkt till Finland och vid fyramånaders ålder gjorde han sitt första polishundprov med godkänt resultat och kan tituelare sig som Poliisikoira Hugo. Han ska utbildas till lik/sök/skyddshund. Jätte spännande. Cairo stannade hos oss och är under utbildning till FM samt skyddsarbetet. Cobra och Carras åkte också till Finland till våran figurant Kenneth. Ciara är under utbildning och bor hos Camilla som utbildar henne för BSL/IPO. Cero och Curious (Rocko) är också under skyddsutbildning. Cola bor i Göteborg, Cera och Corro (Gismo) är familjehundar. Så lite har det hänt. Dessutom är Cairo ställt en gång på schäferhundsutställning och blev fyra där.

Våra valpköpare har varit otroligt aktiva under året och det har varit jätte kul att kunna samarbeta med alla som vill delta på våra aktiviteterna. Vi har beställt Kenneth hit 7 gånger nästa år. Och hoppas att vi alla ska kunna gå mycket framåt på utbildningen.

Vi vill tacka er alla för visat intresse och för härligt sällskåp. Samt önskar Lycka till i framtiden med allting som det innebär.

Tack att ni alla finns!

Kennel Eranthis

Och Tack Kenneth som ger oss så mycket av sin tid!

1 kommentar:

Hoppas ni tycker om bilderna!