onsdag 9 december 2009

Lilla, lilla Cairo!

Visst får man hålla sig från skratt ibland... Att en hund kan vara så smidig som han är, känns ju konstigt. Ibland undrar man om han är en rysk akrobat utan ben när han går ner i sin hälsnings ceremoni med huvudet under magen och rumpan högt upp i värden...som en boll som rullar! Det ser faktisk rätt så roligt ut! För övrigt så är det ju full fart på honom och en rolig individ.
Han har faktisk i dagsläge en ideal vikt och storlek samt lätt i rörelserna. Skönt!

Förra helgen var Bubblis och Cairo hos pappa Omar och hälsade på. Att Bubblis tycker gott om Omar är ju ingen nyhet, han är ju en helt fantastisk hund.

Kolla man på Cairos syskon, så är dom rätt så lika på sättet. Dom tycker otroligt mycket om maten, bollarna, flocken och kampen. Arbetsviljan tar ju aldrig slut. Men hemma är dom ändå rätt så lugna (som tur är), annars hade det väl varit väldigt svårt att hantera dom.

Förra helgen tränade vi lydnad och då var Rocko och Ciara med och dom går alla framåt. Jätte roligt att se.

Jag hoppas att vi alla ses till helgen

2 kommentarer:

  1. Ja,han är ju helknasig cairo..haha..Tack än en gång Tuija,för denna underbara varelse som sover brevid mig varje natt(inte Niklas nu då) utan dig hade jag aldrig träffat henne!! Kram! vi ses i helgen!!

    SvaraRadera
  2. SKÖNT ATT NI ÄR NÖJDA...VI MED SAMT LASSE OCH LENA!
    hmmmmmmmm....akta dig så inte Niklas bli svartsjuk (skratt)...
    Vi ses imorgon!

    SvaraRadera

Hoppas ni tycker om bilderna!