lördag 12 december 2009

Hmmm...bilkollision...Mullsjö...Tidaholm, SPÅR HETTE DET VÄL...?
















Tidigt i fredags morgonen blev våran bil påkörd bakifrån med riktigt kraftig smäll och Qwerro samt Cairo var i bilen. Vad jag blev rädd när det small. Jag sprang ut från bilen och kollade hundarna med en gång samt kollade skadorna på bilen. Hade jag inte haft dragkrok så hade detta slutat riktigt illa. Jag såg inte att hundarna skulle har skadat sig men Qwerro blev skadat i allafall. Han är ju stor och smällen var så kraftig, så han har nog kastats bakåt och därmed smärtan. Nu på måndag blir det veterinär för hans del. För säkerhets skull får vi kolla även Cairo. Jag själv fick uppsöka lä'karen pga huvudvärk, smärtan i nacken, illamående och dosighet. Att folk ska ha så bråttom på morgon så dom inte kan ser längre än näsan räcker....!

Vilket fall som helst så upptäckte Bubblis att Qwerro var skadat när hon kom till Mullsjö. Det blev inget arbete för honom men där i mot Cairo fick jobba på spårerna. Rätt så många också, men han har ju bara så bråttom, så lugnet måste komma in.

Nira fick rätt så många vinklar och hon skötte sig bra. Vi hade 6 hundar där och på en annan plats kördes det 3 hundar på spår. Kul.

Dagen var jätte kall, men stugan var varm, god mat, härlig sällskap, glögg, fika servat av Clara, kaffe, hembakade lussekatter mm. VILKEN HÄRLIG DAG!

Imorgon blir det mera spår för Cairo och Nira ska få köra lydnad istället.

Camilla och Ciara hade också kört lydnad och spår med mycket gott resultat. Jätte kul! Ciaras och Cairos syster Cera är hos oss över helgen och längtar efter sin husse och matte. Men det funkar ändå jätte bra. Fia har haft henne istan hela dan och ska fortsätta även imorgon att trötta ut henne (skratt).

HA EN HÄRLIG TREDJE ADVENT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!