söndag 4 april 2010

CAIRO, COLA, CERO... vilka pojkar i skyddsarbetet!

NU ÄR PÅSKEN ÖVER! Suck... Det känns så tryggt att det är Kenneth som figgar till dessa hundar.

Tittar man framgångarna hos våra pojkar, så växer man själv lika mycket som pojkarna gör. Man ser stoltheten hos förarna och det är ju så som det ska vara. Man ska inte skynda sig framåt för fort, utan man ska tar det lugnt. Att så många fördärvar unga hundarna med sina piskor känns rätt så onödigt. På denna här helgen har jag inte hört piskljudet en enda gång...! Det ni, hoppas att alla tar efter! Man ska bygga upp en hund i lugn och ro samt låta den mogna får man ju höra under helgerna och visst, det ser man rätt så bra, när man börjar studera dessa individer som är med. Alla hundarna mognar ju olika.

Vi har kört skyddsarbete, lydnad och spår, samt gått genom hela BH-prov med lydnads- och miljödelen.

VI ÄR BARA SÅ STOLTA ÖVER ER! Att ni våra valpköpare visar sånt intresse är ju helt otroligt. Vissa kör endast lydnad, men det är ju lika viktigt med. Man kommer inget vart om man inte kan köra lydnad, så är det bara.

Det kommer bilder snart....

TACK KENNETH, SABINA OCH PETER, HANS OCH KARIN, BUBBLA, FIA, MICHAEL, CHRISTIAN för denna underbara helgen OCH TACK NI ALLA ANDRA MED SOM VAR DÄR, NI ALLA ÄR FANTASTISKA MÄNNISKOR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!