måndag 19 april 2010

FULL FART...






Cairo hade roligt med Bubbla i helgen. Full aktivitet, hette det matte. Jag gav en märgben till Cairo så att han ska kunna underhålla sig själv under tiden som Bubbla var upptagen på annat. Jag hade lovat att han tal detta och att det har aldrig varit problem tidigare, så varför inte? Men, men, det som inte skulle hända, hände i allafall. Bubbla ringde i förtvivlan och sade att jag sa ju till henne att det var säkert med märgben, men han har skitit ner hela bilen bak....! SUCK! Det var bara att sätta sig i bilen och hämta hem han. Jag tog med varmvatten, ajax mm för att kunna göra ren bilen, men det var inte så farligt. Hon hade tagit bort alla madrasserna och fällarna samt gjort rent innan. Cairo var glad som vanligt.

Efter detta så åkte vi till IPO-gänget för att träna. Mycket spår och lydnad blev det. Peter med Cero tar sig framåt med spår och lydnaden. Camilla däremot med Ciara är steget före alla andra. Dom har ju redan aporteringarna och hoppet också samt A-hindret.

JÖSSES VAD KUL!

Nu i veckan får vi se ifall Hans och Karin har frisknat till för att kunna komma med Cola till träningen. Det hoppas vi.

För övrigt så är det full fart som vanligt och man önskar sig 24 timmar till om dygn...men det kan man inte få!

Ha det så skönt alla nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!