fredag 30 april 2010

POJKARNA C...

Nu är det ju Maj! Vad fort tiden går. Peter ringde igår och berättade om Ceros äventyr. Dom cyklar ofta och långt, samt tränar mycket lydnad och spår. Enligt honom så blir Cero aldrig trött. Han kan cykla över 1 mil och sedan köra full lydnadspass utan några som helst tendenser för tröttheten. Jätte kul!

Tog kontakt även till Hans och frågade hur allting var med Cola! Där håller dom på med husrenovering så Cola får sina spår och korta lydnadspass. För övrigt beskriver dom honom som 95 % kelhund och 5 % monster.....!

Ingerd och Rocko har gått framåt också. Han har börjat lyssna lite mer på henne, men kan få sina "stolleryck" med massa spring i bena fortfarande. Men har blivit ännu mer kelig.

Bubblis och Cairo visar otroligt fin lydnad. Honom har vi kört även i ringen. Han riktigt "flyter" i travet och bara ökar i farten. Snyggt att se! Förra helgen så lekte han med en käpp och kanske lite för mycket för att läppen öppnade sig i sidan och vill inte riktigt läkas. Så förnarvarande blir det inga kamplekar med honom och inte spår heller med näring för att det inte ska bli infekterat. Jag håller på att rengöra detta hela tiden men det är svårt på en sån plats. Hoppas det läker snabbt.

Från dom övriga pojkarna har vi inte hört så mycket nu men jag återkommer med mer rapport när vi hör mer!

Ha nu en härlig Vallborg allihopa!
...imorgon är det träning som vanligt 11-15.00 och då träffas vi här i Lidköping!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!