torsdag 2 april 2009

Spår och kamp. med Cairo .. Jälet ja leikki Cairon kanssa!




DEN ÄR MIN... FATTAR DU INTE DET...JAG SLÄPPER INTE, tyckte nog CAIRO!


JIPPII, MAT TRALLALLAA...visst kan jag spåra...!




Igår var det härligt väder här igen. Kortbyxor hela dagen och + 13.8 grader i skuggan och strålande solsken. Då ska man ut till spårmarkerna.... för det har varit så otroligt vått där innan men nu har det börjat torka.




Vi hade Cairo, Qwerro, Jari och Nira med oss. Cairo gjorde sitt första spår och visst funkade det ju bra. I slutet så fanns det mat och lyckan var stor... han älskar ju mat, precis som sin mor.




Nira hittade en liten leksak (barnleksak) ute i skogen efter sitt spår och tog den med sig till sin son. Cairo och Jari tyckte mycket om den och dom hade jätte roligt. Till slut tyckte Cairo att den var bara hans och släppte inte fast Fia lyfte upp både leksaken och Cairo. Dom sprang som galningar runt hela åkern med den och när vi kom hem så slocknade Cairo rätt så gott.




------------------




JIPPII, RUOKAA TRALLALAAA.... hahaa, kyllä minä jälet osaan kun ruokaa löytyy....!




Eilen oli taas täällä meillä oikein ihana päivä...+ 13.8 astetta C varjossa ja sorttsit päälle ja ulos.


Oli tosi pakko lähteä tekemään jälkiä koirille ja nyt oli ainakin pellot ja metsä kuivunut vähän enemmän. Oli tosi ihana päivä jälille.




Meillä oli mukana eilen Cairo, Qwerro, Jari ja Nira. Cairolle oli tämä eka jälet ja koska hän on ihan äitinsä tapainen eli ruokahullu niin ei tullut mitään ongelmia lähtöön. Vaan jälet meni oikein hyvin ja ruoka oli lopussa.




Niran jälet tein metsässä ja ei voisi kuvitella attä hänellä on ollut pentuja mahassa ja ei ole saanut tehdä töitä...eli turbovauhti takapuolessa mentiin tuhatta ja sataa taas jälet läpi, en voi tajuta että se voi siinä kamalassa vauhdissa yhtä äkkiä mennä maahan makaamaan ja näyttää mitä on löytynyt. Kauhee täti jäleillä.




Nira löysi yhden lapsien leikkikalun metsästä jälkien lopussa ja otti sen mukaan pojallensa ja voin


taata ja vannoa että meno oli kamala kaikilla sen leikkikalun kanssa. Ne juoksivat peltoa ympäri ja hauskaa heillä oli keskenään. Sitten tykkäs Cairo attä se on hänen ja vaikka Fia nosti sekä leikkikalun ja Cairon ilmaan, niin se ei irroittanut sitä. Kiva pentu.




---------------------------



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!