torsdag 7 januari 2010

Ridhuset..lydnad...bevakning, JAG FRYSER!





Igår hade vi en hel dag ute (åter) igen. Ann-Cathrine ville åka iväg och träna Cairo och Qwerro. Det är mycket snö ute så det fick bli ridhuset.

När man kollar på dom tre när dom tränar så blir man en åning avundsjuk. Att dessa hundar avgudar henne, märks så himla väl. Svansarna går som "vispar" i arslet på hundarna när hon kör lydnad. Cairo är enormt snabb i sina rörelser. När dom väl hade kört färdigt så åkte vi till Anders och Maria där vi blev bjudna på fika och kunde värma oss innan vi åkte vidare till Skara Bk för bevakningsträning.

Jag tittade vid sidan av Cairos träning och han är fruktansvärt snabb. Dom alla som leker med honom där får verkligen akta sina fingrar precis som med Nira. Lille mannen skötte sig riktigt bra.

Men vad det var kallt. När allt var klart så såg jag hur kall Ann-Cathrine var efter träningen. Fingrarna på henne var som isbitar och det gäller att man kan klä sig riktigt bra så man inte börjar frysa så här.
Nu ska dom övergå också till helgträningar...........!

---------

Igår fick vi pratat med Colas matte och husse. Cola väger 35 kg och är jätte charmig. Han har kanoon färger och är jätte lydig och trevlig. Lite problem med vaktandet där också, för dessa pojkar vet inte riktigt än, om dom är stora eller små, men otrolig kelig!!! Super glad över maten som dom övriga valparna, det säger bara slaffs och så är maten slut. Vi hoppas att kunna se dom till skyddshelgerna!

Ha det så gott
DET ÄR BARA 54 DAGAR KVAR............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!