söndag 10 januari 2010

Träning i Ridhus






Så var det dags igen med veckans höjdare! Full ös på hela veckan med lydnad och bevakning för Cairo och Bubblis. Det är riktigt roligt att få ser deras framgångarna.

Kolla deras blogg: www.eranthiscairo.blogspot.com


Igår hade vi på träningen även en ponny men den brydde dom sig inta om utan platsliggning gick jätte bra fast syrran Cera hoppade fram och tillbaka över Cairo flera gånger. Sedan blev det en platsliggning till med Niklas och Uno när Ponnyn var i full rörelse, men ingen reaktion där heller. Jätte roligt.

Som sagt, så hade vi med oss Cera också för att husse och matte hade lite fest med 35 personer och tyckte att en hund ska icke behöva "diskutera" där med alla alkoholpåverkade personer. Helt rätt. Fia körde lite lydnad och inkallning med störning och det gick kanoon bra. Störningen var en grupp personer som gjorde allt för att hindra en hund att komma till sin förare.

Cera har också blog: www.jessicaocera.blogpot.com


Även Cero var med på träningen igår. Enligt Peter så har han blivit lite envis nu och tycker att det är han som är kungen i huset. Vi får se ven som är kengen där till slut...Peter eller Cero...hihii! Annars inkallning och lydnaden såg där också jätte bra ut.

..och Cero http://bloggen.witsi.se/#home


Titta man på gruppen i sin helhet så gör alla fantastiska framgångar och det är glädjande för oss alla. Det känns så rätt att vara en av dessa människor. Vilken härlig grupp!

..och Ciara http://eranthisciara.blogspot.com

Dessa valpar tränar med oss men även Cola och Corro (Gizmo) har var sin blogg som finns på länkarna!

Vi ses igen nästa helg! Ha det så gott än så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!