måndag 2 mars 2009

CARRAS PÅ ÄVENTYR...CARRAS SEIKKAILEMASSA!

Idag har jag varit ute med Carras. Vilken pojke han med. Jag åkte till Odal butiken och bara släppte ner han där mitt i vimlet och vad gjorde han då... svansen rätt upp i luften och rätt fram. Alla människorna ska ju hälsas och allt ska bara undersökas. Ingen rädsla eller nåt annat konstigt.
Vi provade halsband och koppel till honom och köpte en borste. Så nu se han ut som en stilig kille som skulle gifta sig.

Efter det besöket så åkte vi till bilverkstan och där likadant. Vadå då, vad vill ni. Rätt fram och svansen rätt upp i luften. Kanoon kul.

----------------------

Tänään otin Carraksen minun mukaan ja mentiin isoon Odal liikkeeseen. Laskin pojan lattialle ja mitä tapahtui, häntä pystyyn ja sitten mentiin eteenpäin ja jokaisen luo tervehtimääm. Kaikki ihmiset oli pakko tervehtiä ja kaikki paikat oli pakko tutkia. Minkäänlaista pelkoa ei näkynyt.
Kokeiltiin myös kaulapantaa ja hihnaa. Sekä ostettiin harja ja nyt on poika niin komee kuin sulhaspoika naimisiin menossa.

Sen jälkeen mentiin sitten autokorjaamolle tervehtimään ja siellä oli samanlaista. Häntä pystyyn ja meno päälle ja mikä hännän heilutus kun joku tahtoi tervehtiä. Oikein kiva kokemus.

-----------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!