onsdag 25 mars 2009

SNART FLYTTAR HAN...KOHTA HÄN MUUTTAA!

Vad dagarna gå fort! Igår trodde jag att istiden hade kommit till Sverige. Det var hemskt vad kallt det var. Samtidigt så var det soligt och dum som man är så skulle vi till stranden och ta nya bilder på hundarna. Det blåste verkligen kraftigt med nordan vindar och jag nästan ångrade att vi tog oss dit. Stora vågor var det med.

Men vad vackert det var där. Hela strandleden var isig och det var som isblommor överallt. Så visst fick vi kanoon bilder. (Bilderna kommer lite senare idag.)

Canto lekte jätte mycket igår med vackra Qwerro och vi fick några roliga bilder. Sen fick han umgås med sin mamma med, innan han lämnar oss för gott. (SUCK). Han är så jätte duktig. Helt rumsren och inatt så sov han ihop på sängen med Qwerro och hans son Jari. Jag fick också en liten plats där, men det var trångt.

I veckan här så var vi igen på brukshundsklubben och dit kom det 4 valpar. När dom träffas så blir det alltid häftiga diskusioner. Men lilla tiken Cera sätter pojkarna på plats. Rätt så roligt att se.

VI HAR EN HANVALP TILL SALU!!!!

-----------------------------

Päivät menevät kauheata vauhtia. Eilen luulin attä ruotsiin oli tullut uusi jääkausi. Ilma oli ihan kauhean kylmä ja kova tuuli. Muta pöhkö kun on päästään niin tuli lähettyä rantaan ottamaan kuvia koirista. Rupesin katumaan aika nopeasti tyhmyyttäni sinne tulolla.

Mutta voi että oli ihanaa maisema ja kauhean isot aallot. Ranta oli ihan jäässä ja oli kuin jääkukkia olisi ollut joka paikassa. Ja komeita kuvia saatiin koirista.

Pikku Canto leikki eilen kovasti kauniin Qwerron kanssa ja niillä oli tosiaankin hauskaa keskenään. Sain muutaman hauskan kuvan heistä. Hän sai myös olla äitinsä kanssa eilen koska hän kohta jättää meidät (SUCK) Hän on oikein ahkera ja ei tee mitään sisällä muuta kuin puree minun jaloista ja riippuu housuissa kiinni sekä antaa kytiä pulloille. Yön on Canto viettänyt minun sängyssä Qwerron ja hänen pojan Jarin kanssa ja minulle ne jättivät vain pienen paikan.

Viikolla olemme olleet koulutuspaikalla ja sinne tuli 4 pentua. Ja heillä oli valtavasti keskusteltava keskenään. Mutta tyttö pentu Cera laittoi pojat asentoon.

Se on aika hauska nähdä miten tyttö koirat ottavat urokset haltuunsa. Canto on hauska aamulla kun tulen poikani luokse koska hänen on pakko saada herättää poikani. Täyttä vauhtia sänkyyn ja sitten alkaa puskeminen, pureminen ja nuoleskelu sekä kova puhuminen. Tulee ihana tunne kun katsoo hänen reaktioita.

Kuvia tulee tänne kun tulen kotiin.

MEILLÄ ON YKSI UROSPENTU MYYNTÄVÄNA!

----------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!