lördag 14 mars 2009

CERA OCH CARRAS PÅ ÄVENTYR....CERA JA CARRAS SEIKKAILULLA!

IGÅR VAR DET DAGS FÖR NÅGRA VALPAR ATT LÄMNA OSS! Konstig känsla man får så där efteråt. Men allt har gått riktigt bra.

Vi åkte iväg till Jessica och Anders med deras tikvalp på besök. En jättehärlig kväll. Dom ville ju träffa sin valp och Ida körde slut på Cera på stubinen. Lilla valpen tyckte att det var kanoon kul att få leka och bli klappat av alla. Hon sprang och Ida sprang. Sedan fick man träffa sin nya lekkompis (EN KANIN) och det var riktigt spännande. Först var hon lite avvaktande, sedan lite jakt och tillslut låg dom nos mot nos. Riktigt häftigt att få se denna reaktionen hos dom bara två. Och förresten, det var kaninen som gick fram till Cera tillslut och ville bli vän. era låg helt avslappnat på golvet. Sedan sprang kaninen till buren och dit skulle Cera med. Lite piss på mattan och livet lekte för henne. Till slut så blev både Ida och Cera trötta och det blev ombytta roller...Ida slocknade halvvägs under bordet och Cera på Jessicas knä (soffan givetvis). Hur varmt det än var för henne så skulle hon bara ligga kvar. Och Anders sa inget.........! Barna tyckte jätte mycket om henne och till slut så stannade Cera kvar där över helgen!
Natten hade varit lugn och torr hos dom. Jätte kul!

Idag så har jag varit på torget med Carras för första gången och det gick alldeles utmärkt. Det var jätte mycket att se på och dessutom massor av folk som bara skulle klappa honom. Sen hittade han en nusdosa och det var en rolig leksak, samt kampa med nycklar och vantar som folket bjöd honom där med.

-----------------------

Eilen jätti muutama pentu meidät ja oloni tuli vähän oudoksi. Mutta kaikki on mennyt oikein hyvin.

Eilen tahtoi meidän kompanipomo saada pennun kotia tervehtimään ja ilo oli mahdoton kun tulimme sinne. Lapset ja vaimo ottivat meidät vastaan ja pikkutyttö alkoi leikkiä Ceran kanssa heti. Ne juoksivat ympäri taloa ja kaikilla oli oikein hauskaa katsoa sitä lapsien iloa.
Cera sai myös tavata leikkikaverisa (KANIININ) ja ekaksi se oli vöhän varuillaan ja kohta oli kamala jahtaus päällä. Sitten täysinäinen pysähdys ja katselivat toisaan 20 cm päästä. Cera oli oikein kiltti ja vaan odotti rauhallisesti. Lopulta tuli kaniini hänen nenää nuuskaamaan ja otti yhteyden ja sitten oltiin ystäviä. Kun kaniini lähti häkkiinsä niin Cera tahtoi myös sinne. Ihana asia.
itten lopulta sammui sekä tyttö kuin pentu ja tyttö sammui puoleksi pöydän alle ja koira sohvalle Jessican syliin.... näinkin voi käydä. Vaikka koiralla oli kamala kuumuus ssylissä makaamisesta niin hän vain oli tähteillä siinä. Välillä vähän pissaa matolle ja uudestaan nukkumaan. Sitten jäi Cera sinne viikonlopuksi.

Minä olen ollut tänään Carraksen kanssa torilla ja se meni oikein loistavasti. Siellä oli paljon katseltavaa ja kaikki tahtoivat taputtaa ja hän vain heilutti häntäänsä. Sitten se sai leikkiä nuuska purkilla ja avaimilla sekä vanttailla. Pojalla oli oikein hauskaa. Ja nyt se on sammunut lattialle.

-------------------












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!