måndag 9 mars 2009

VETERINÄR BESIKTNING IMORGON....ELÄINLÄÄKÄRI TUTKIMUKSET HUOMENNA!

Så har det gått en helg till. Som vanligt, så har jag haft valp ledigt. Men vad glada dom alla blir, när man träffar dom på söndag.
Imorse såg jag att mamma Nira var i valphagen och alla valparna glatt utanför. Hur det hade gått till väga, det vet jag inte men bråttom ut fick jag. Men dom kommer så glatt fram när man ropar så det var inga problem. Det känns att dom nästan växer i ögon på en. Dom är riktigt rejälä bastanta valpar. I helgen hade Fia en av valparna hemma igen och den ställde sig på diskmaskins luckan bland alla talriker och
allt annat. Ute i koppel var inga problem alls. Jätte skoj.

----------------

Taas on yksi pyhä mennyt ohi. Kuten aikaisemmin, niin minulla on ollut viikonloppu loma pennuista ja niille tulee hyvä mieli kun sunnuntaina nähdään aina.
Tänä aamuna löysin äiti Niran pentuaitauksesta ja pennut ulkona jokapuolella. Miten se oli mennyt ja onistunut, sitä en tiedä. Mutta iloisesti ne tulevat kun huutelen. Pennut kasvavat melkein silmissä ja ne ovat keholtaan oikein pastantteja. Just nyt varasti Hugo pallon näiltä isoilta koirilta ja niitten naamailme oli hyvän näköinen, ja pentu karkuun pallon kanssa. Två stora ja Hugo. Hyvä show. Koko viikonlopun on Hugo ollut Fian kanssa kaupunki asunnossa ja tiskikoneet ollaan tutkittu ja kamppailtu ison koiran kanssa. Kiva pentu. Hihnassa kävely oikein hyvä.


-----------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!