lördag 21 mars 2009

HUSVAGNS LIVET.... ASUNTOVAUNU ELÄMÄ!






Igår tog vi en liten "rövare" till husvagnen. VAD SKÖNT det kändes. Lilla Canto var med oss och han tyckte att det här var livet. Ha Qwerro och en kompis till i husvagnen, var ju jätte roligt. Han har sovit så jätte gott hela natten och kramat Bubblis i mellanåt. Han hittade en liten kryphåla från min säng till Bubblis och det tyckte han var spännande.

För övrigt så hade vi mycket besök hemma igår igen och valparna fick verkligen bysa av sig. Fick ett sms tidigt på morgonen av Ceras husse att "hon hade käkat upp" hans glasögon, men hon kanske tyckte att han behövde ett par nya med en annan stil...! Vem vet? Men fred blev det mellan dom för att dom hade varit ute och grillat på kullen och där hade hon varit jätte duktig. Skoj.

-------------------

Eilen lähettiin asuntovaunulle ja se tuntui oikein hyvältä. Pikku Canto oli meidän mukana ja hän viihtyi oikein hyvin tässä elämässä. Kaksi kaveria hänellä oli mukana. Qwerro ja tytär. Canto on nukkunut koko yön oikein hyvin ja välillä on ollut minun tyttäreni sylissä kun löysi pienen reiän mistä pääsi ryömimällä hänen tyynylle. Häntä heilui koko ajan ja se oli oikein hauskaa hänelle.

Muuten eilen meillä kotona oli tas paljon porukkaa käymässä ja pennut saivat tosiaanlin riehua oikein hyvin. Aamulla aikaisin sain teksi viestin Ceran isännältä että pentu oli syönyt hänen silmälasit...! No joo, Cera halusi varmasti että isäntä saa ostaa vähän uudemmat lasit itsellesä. Mutta rauha oli taas maassa sitten sen jälkeen. He olivat olleet grillaamassa ja kaikki menivät oikein hienosti siellä.

------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!