söndag 8 februari 2009

KOLLA PÅ LYCKAN MELLAN BARNA OCH VALPARNA!



Igår hände det en hel del i valplådan åter igen. Det var trångt där....

Det var kloklippning, storfrämmat och dessa underbara barn på besök. Att ser barnas ömma ögon, när dom pysslar om dessa små liv, gör att man själv bli lite rörd. Det finns inget mer äkta än barns kärlek. Denna glädjen att får sitta och klappa valparna ge ju så mycket. Fast dom vuxna var inte sämre dom heller!!! Tiden stack iväg som vanligt med super fart och det är synd, för att barna hade nog kunnat hålla på hur länge som helst. Visst var även Jessica jätte lycklig och satt där med en valp i famnen (fast den kissade på henne). Och sedan kommer denna härliga frågan... visst ska vi ha en eller två eller alla fyra som Christian föreslog? Det kändes nog lite pinsamt för Anders att reda ut situationen, men det ska han kunna...

Titta på bilderna nedan så ser ni barnas lyckliga och ömma ögon mot valparna. Och TACK FLICKORNA, NI BLIR JÄTTE BRA KENNELFLICKOR! Ni var inte rädda att blocka upp bajs eller torka bort kiss...!

Dagen innan hade vi även besök från insatsstyrkan. Och jag lovar att det togs massor av bilder på dessa små liv. Även där blev det ömt!!!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!