tisdag 10 februari 2009

VILDA VÄSTERN I VALPLÅDAN....

Vad dom fajtas, gör sina skutt, full fart, svans dragning och fast grepp i nacken och häftiga brottnings matcher...

Som sagt, full ös. Nya valpköpare kommer ju på besök och kollar på dessa små liven. Denna lyckan är ju obeskriven. Och valparna då, dom gör allt i sin tur att charma alla och får all sin uppmärksamhet till sig själva. Dom försöker redan att klättra över valplåda kanten och ropar på en.
Utanför så är dom otroligt nyfikna och undersöker allt. Vi hade gott skratt igår kväll, när jag hade skickat ut mamman för att dom ska få äta i lugn och ro samt att göra rent i valplådan, då upptäcke dom mammas liggplats med solsäng och fällen, och det doftade ju mamma där, och dom var där och klättrare uppåt hela tiden och sökte efter henne men hittade inte. Skoj att ser reaktionerna. Dom är ju inte dumma. Dom äter självmant jätte fint och Nira har jag skickat ut mer och mer därifrån. Speciellt när dom ska få sin mat, för hon är ju som en vessla, super snabb att ta deras mat fast valparna hänger på tuttarna. Vilken tur att vi kvinnor inte få så många babysar, för "tuttarna" skulle ju inte räcka till och jag tror att det skulle bli full panik. Huh, stackars kvinna som fick 8 barn i Kalifornien och dessutom hade 6 stycken innan....

Igår avmaskade vi samtliga valparna och mamman. Kontstigt nog, gick allting jätte bra. Sabina fick ge sin hjälpande hand till oss. Qwerro har varit och kikat på dom små men brydde sig inte så mycket om dom.

Så, vi hörs



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!