fredag 13 februari 2009

NYT ON PENNUT 4 VIIKKOA!

Anteeksi, että en ole kirjoittanut mitään suomeksi. Olen ollut vähän ajattelematon. Kaikki minun kirjoitusvirheeni saatte antaa anteeksi....

Pennut kasvavat oikein hienosti ja ne syövät normaalin pentu ruuan jo nyt ja mahdottomalla halulla, "maitokauppa" aukeaa aina silloin tällöin ja silloin tulee kamala möka päälle. Tuntuu melkein siltä että olisi kuin miljoona muurahaista pesässä. Meno on valtava ja Nira ottaa pennut vastaan, vaikka tekee kipeäta kun 11 pentuu riippuu tisseissä.

Olen matokuurittanut sekä emän että pennut ja luulin että saan kamalan "spagetti" siivouksen päälle ja löysat mahat, mutta KELLÄÄN EI OLE OLLUT MATOSIA EIKÄ MYÖS NIRALLA! Ja mahat ovat olleet oikein hienossa kunnossa koko ajan. Kellään ei ole ollut maha löysäna.

Meillä käy paljon vieraita sekä lapsia kuin aikuisia. Pennut ovat myös muuttaneet kerrostalosta maalle, eikä ne ole reakoineet negatiivisesti. Pentulaatikossa on mahtavat painelumatsit ja välillä luulee että on intiaanileikki käynnissä. Kaikkea mitä pystyy puremaan kuten sukkia, kenkiä, housunlahkeita, jalkoja, neniä jne on pakko saada kokeilla ja jos ei onnistu, niin suututaan, silloin muristaa ja haukutaan ja kun saadaan kiinni, niin ruskataan oikein hyvin, eli ollaan saatu saalis kiinni.

Pennuilla on mahtava luusto jo nyt. Ne eivät ole mitään ruikkuja luustosta vaan niillä on tosi ihana kroppa. Ne liikkuvat oikein vapaasti ja ottavat yhteyttä kaikkiin kun tulee porukka niitä katselemaan. Ne ovat OIKEIN VILKKAITA JA TEMPPERAMENTTISIÄ PENTUJA joilla on oma vilja. IHANIA PENTUJA, JOILLA ON TOSIAANKIN MENO PÄÄLLÄ mutta nukkuvat koko yön rauhallisesti.

Yritän nyt kirjoitella ainakin kerran viikossa suomeksi!

TOIVOTAN TEILLE OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄ TÄNÄÄN ja tahdon myös
Onnitella Niran eka pentueen 2-vuotis päivälle tänään BACTEROIDES W-pentue!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!