lördag 21 februari 2009

LYCKLIGA SMÅ BARN!

Här tar TILDA paus ifrån valparna och passade på att umgås med Qwerro istället... och jag kan lova att dom hade jätte kul tillsammans. Tilda körde även lite lydnad och rullning med Qwerro och han LYDDE henne! Det var riktigt roligt att se dessa två att kämpa med varandra.




Igår var vi borta nästan hela dagen på hundövning med värdens bästa (hund)kompani, alltså Kinnekullekompani! Dom ta så väl hand om sina hundarna och förarna så det finns inga ord att tillägga!

Vi kom hem rätt så sent och vid dörröppningen stormade det en liten flicka (Ida) fram och VILKEN KRAM jag fick! Hon var så överlycklig med sin lilla valp där inne.

Vi har haft många barnbesökare hos valparna och deras ansiktet lyser som SOLEN SJÄLV. Man blir så varm om hjärtat när man se deras ömma blickar. Valparna tycker att det är jätte roligt med barnbesökarna.

Det hade under dagen varit innan också barnbesökare där med sina föräldrar. Simon med sina små syskon.

Väl där inne så sprang det två av valparna runt hela huset och hittade massa roliga aktiviteter och var jätte nyfikna på allt. Det fajtades och brottades samt en gång fick vi gå imellan för att dom började "metas" med varandra och temperamentet kom fram. Det ska börjas i tid. Men sedan blev det tyst och då hade dom två somnat. Dom sköter sig så otroligt bra och kan varva ner också.

Idag väntar vi på barnbesök åter igen (Tilda) ska komma och kramas med valparna.

Vi ska samla ihop sånna roliga bilder med barn och hund till hemsidan, för den lyckan som dom ge åt varandra, klarar ingen av oss...

HA ÅTER IGEN EN HÄRLIG VINTER DAG MED MASSA SNÖAKTIVITETER!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!