söndag 1 februari 2009

STORFRÄMMAT IDAG!




Man ska ju börja tidigt, var det någon som sa det till mig.

Jag gjorde det idag. Jag fick äran att får presentera till våran Kompani- och Plutonchef den nya blivande bevakningshunden. Hela 2 veckor gammal! Snacka om att dom blev tysta först och sedan blev det ett härlig skratt.

En av valparna morrare till Bubblis idag för att hon retades lite med den, vilken temperament på valpisen. Dom springer för fullt och så ramlar dom med jämna mellanrum, precis som "killarna", när dom har tagit ett glas för mycket, hahhaaa!

Det blir ju roligare och roligare att se dessa små liv. Det är ju alltid någon som sitter i valplådan. Idag fick Nira sin mat i valplådan för att hon diade valparna, och kan du tänka dig, helt plötsligt var en av dessa på väg upp till matskålen för att smaka på mammas mat och strax efter en till. Ganska goolt. Man ska ju börja tidigt eller? När man kommer till köket, så börjar det ett himla liv och dom alla ropar samtidigt och skäller, ylar och slåss med varandra. Alla ska komma först fram och klättra samt får all uppmärksamhet. Härliga små liv.

Fia kommer att sätta några nya bilder när hon vaknar. Tills dess

Ha det så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!