tisdag 17 februari 2009

FÖRSTA NATTEN UTAN MAMMA!






Nu är första steget taget till "vuxen" liv utan mamma!

Visst är det kanska roligt att se framgångarna. Dom har sovit helt lugnt hela natten fast mamma Nira inte fick sova med dom. Den här gången fick dom va själva och Bubblis sov i det andra rummet intill dom och hon hade inte hört något. DMen däremotKr ille fick inte att sova för att mamma Nira ville ju till valparna hela natten och tjöt stup i kvarten. ...visst är det nåt konstigt med oss mammor som inte vill släppa taget, eller...? Men det är ju bara att vänja sig. Suck!

Jag har precis kommit ifrån valparna och där var det vilda västern lekarna igång igen, full slagsmål, strik och full fart. Dom är ju så otroligt hårda mot varandra. Sen har dom ju börjat att leka jätte mycket och hämtar leksaker samt "sno" dom från varandra och sedan full kalopp ifrån. Man behöver verkligen ingen TV underhållning utan det räcker med valparnas hyss.

Man kollar ju rätt så mycket på deras utveckling både på det ena och det andra sättet. För mig fascinerar ganska mycket deras härliga vinklarna och benstomme samt färgerna....vet vet, vi kanske möts även på utställnings ringarna......

Nu ska mamma Nira får komma till sin "bikini" form innan badsäsongen börjar för att hon har lovar DRA VÅRAN PLUTONCHEF TILL ÅRETS FÖRSTA DOPP REDAN I MARS....det ska bli spännande att se eller hur Christian...?????????????

Ha nu en UNDERBAR DAG IGEN för det ska vi, med KINNEKULLEKOMPANIETS FYSKVÄLL så klart och få träffa alla dessa härliga människorna!

NU KOMMER DET ÅTER IGEN BILDER TILL BLOGGEN.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!