torsdag 19 februari 2009

SABINA som "barnvakt"...!




Nu har Sabina fått känna, hur det är i verkligheten att vara Mamma till MÅNGA SMÅ BARN...hahaa! Det är ju bara att vänja sig. För hon och Peter ligger lite efter i barnaskaran jämfört med Nira....! TACK SABINA FÖR HJÄLPEN!

Jag själv med Nira har varit hemma och tvättat kläder och massor av annat. Dessutom fick vi en glad överaskning när posten kom. Både Nira med Michael och Bubblis med Mischalands Qwerro var med i bild på BRUKSHUNDEN nr 1 2009 på sida 32. Rätt så häftigt. Då var dom hundarna outbildare och jätte unga (4 år sedan). Idag är ju båda två rejäla tjänstehundar på Kinnekullekompaniet och dessutom är Qwerro pappa till över 40 valpar och mer är på gång, samt Nira är mamma till över 20 valpar.
Det var ganska roligt att se Bubblisens ansikte, när hon skulle äta mat samtidigt som hon skulle läsa tidningen och där hoppade det fram sidan med deras bild. Hon håll på att sätta maten i halsen...hahaa.

Valparna blir bara busigare och busigare. Dom blir ju jätte glada när vi kommer dit och skulle kela med dom och även när vi ska göra rent. Ärligt talat, så är det svårt, för dom ska slita i allt och klättra på oss samt anfalla moppen. Men så är det med dessa små liv.
Imorgon, så kommer det barn åter hit igen och då kommer dessa små liv att ha extra roligt. Och dom blir 5 VECKOR gamla då. Vad tiden går.

Nu ska jag till valparna igen och ge mat till dom
Ha det så väl....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppas ni tycker om bilderna!